beats by dre cheap

Lo Monaco: Inter ima najbolju momčad i najlajavijeg trenera

Nastavlja se izmjena verbalnih napada na prvome talijanskom frontu koji si je stvorio trener nogometaša Intera Jose Mourinho...

Nakon što je Portugalac poslije subotnje pobjede (2-1) nad Catanijom u Milanu iskritizirao igru gostujuće momčadi, nazvavši je kukavičkom, uzvratio mu je izvršni direktor sicilijske momčadi Pietro Lo Monaco, rekavši da bi “Mourinhu trebalo izbiti zube”.

Shvativši svoju pogrešku odmah je uzmaknuo izjavom da se šalio, te da je prijetnja “izbijanjem zubiju” samo lokalna pošalica iz njegova kraja.

No, bilo je prekasno. Prvom sljedećom prilikom pred novinarima Portugalac je “oprao” Lo Monaca rekavši da je čuo za mnogo Monaca, ali da nije ni slutio da bi mogao postojati čovjek s tim imenom.

Povrijeđeni je Sicilijac ponovno odgovorio objavivši podugačko priopćenje preko službene internet stranice kluba.

“Inter ima, govorim to s najozbiljnijim uvjerenjem, najbolju momčad u Europi. Šteta je što ima i najlajavijeg trenera", stoji u priopćenju za javnost.

"I dalje mislim da bi talijanski nogomet mogao opstati bez Mourinha. Drugo, odvratno je s kojom superiornošću govori o Cataniji kao malom i nevažnom klubu. Time vrijeđa sve druge male klubove. Napokon, moje je ime Lo Monaco, a ne Monaco".

"A što se tiče mojih navodnih prijetnji, duboko se ispričavam. Nisam imao namjeru raspirivati mržnju i pozivati na nasilje"

F.C. INTER
http://edmundo.blogger.ba
16/09/2008 15:48