beats by dre cheap

Mourinho: Tko je, dovraga, Lo Monaco?

Portugalski trener nogometaša Intera Jose Mourinho odgovorio je direktoru Catanije Pietru Lo Monacu, koji je izjavio da bi Mourinha trebalo ispljuskati...

Temperamentni je direktor izgubio kontrolu nakon Mourinhove izjave da je Catania na San Siru igrala kukavički, te da je konačni rezultat trebao biti 5-1 za Inter.

Lo Monaco je rekao da je Mourinho u Italiju “očito došao vrijeđati ostale klubove i trenere”, te da bi mu “najbolje bilo pokupiti kofere i vratiti se odakle je došao”.

Portugalac je, naravno, spremno odgovorio na izjavu.

- Već sam govorio da ljudi neovlašteno pokušavaju doći do naslovnica spominjući moje ime. Upozoravam ih da na to nemaju pravo. Ja imam sponzore koji su ovlašteni koristiti moje ime, jer me za to plaćaju – kazao je sarkastični Portugalac nastavivši:

- A kad smo već kod tog gospodina, mogu samo reći da nemam pojma tko je on. Ne, doista nikad nisam čuo za Lo Monaca. Kada čujem riječ Monaco, na pamet mi pada Bayern (Monaco je talijanski naziv za München, op. a.), VN Monaca u Formuli 1, tibetanski redovnici i kneževina Monaco. Nikad nisam čuo niti za jedan drugi Monaco.

Duhoviti Mourinho radi što je radio i prije: zabavlja novinare i publiku paralelno si stvarajući moćne neprijatelje u neposrednom okruženju.

F.C. INTER
http://edmundo.blogger.ba
15/09/2008 23:41