beats by dre cheap

Mourinho: Trebali smo dobiti 5-1

Iako je prvu utakmicu u Seriji A na klupi Intera dobio zahvaljujući dvama autogolovima igrača Catanije, Jose Mourinho tvrdi da je pobjeda trebala biti daleko izraženija...

Nogometaši aktualnog prvaka u subotu su u dvoboju drugog kola Serije A pobijedili Cataniju na San Siru 2-1. Pobjeda također predstavlja 99. domaću utakmicu bez poraza u trenerskoj karijeri velikog Portugalca. Niz je počeo još 2003. godine, kada je sjedio na klupi Porta.

- U prvom smo poluvremenu, dok nas je bilo 11 na terenu, igrali jako dobro. Dobili smo gol, no momčad je reagirala izvrsno i odmah izjednačila preko Quaresme (autogol nakon Quaresmina ubacivanja, op. a.). Catania je igrala svoju utakmicu, no mislim da je realan rezultat trebao biti 3-1, 4-1 ili 5-1 – izjavio je Portugalac dodavši:

- Čitao sam da Zenga najavljuje dolazak po pobjedu u Milano. No, na terenu to nisam primijetio.

Zenga je pak poručio Mourinhu da pretjeruje.

- Kakvih 5-1? Pa tri svoje najbolje i jedine prilike na utakmici stvorili su u posljednjih pet minuta. No dobro, nećemo polemizirati. Ja sam još uvijek mlad trener. Šutim i radim – kazao je nekad sjajni vratar talijanske reprezentacije.

Inter je drugo poluvrijeme utakmice odigrao s igračem manje nakon što je u samoj završnici prvog dijela isključen Sulley Muntari. Gostujućeg igrača Tedesca odgurnuo je položivši mu ruku na glavu.

F.C. INTER
http://edmundo.blogger.ba
14/09/2008 14:18