beats by dre cheap

Adriano: Mourinho mi daje novu snagu

Interov brazilski napadač Adriano objasnio je zbog čega i kako mu je portugalski trener Jose Mourinho usadio nove motive za dokazivanjem...

- Za mene je jako bitno da je Mourinho došao u naš klub. Svi znaju da sa starim trenerom Robertom Mancinijem nisam bio u dobrim odnosima. Mourinho je, za razliku od Mancinija, uvijek pokazivao da mi vjeruje. Za svakog igrača je strašno važno kada osjeti da trener ima povjerenja u njega. Mourinho mi je uvijek govorio da me želi imati u klubu, i to mi daje još više snage da se vratim i ponovno dokažem – kaže Adriano, koji zbog ozljede nije zaigrao za svoj klub u 1. kolu Serije A na gostovanju kod Sampdorije (1-1), ali bi mogao dobiti priliku u subotu, kada će Inter u 2. kolu biti domaćin Cataniji.

- Mourinho ima nevjerojatnu osobnost. On je u stanju doći i sve vam skresati u lice – nastavio je s hvalospjevima na račun svog trenera Adriano.

- Meni je rekao: ''Sviđaš mi se kao igrač, znam da si vrlo talentiran i poštujem te, ali nisam idiot da treniram dijete! Izvoli lijepo svaki dan na treningu davati 100%. Moraš vrlo naporno raditi ako želiš zaraditi svoje mjesto u momčadi''.

F.C. INTER
http://edmundo.blogger.ba
12/09/2008 15:30