beats by dre cheap

Mourinho: Quaresma je dobar zbog okserica

Novi Interov krilni napadač, 23-godišnji portugalski reprezentativac Ricardo Quaresma, predstavljen je novinarima u utorak u milanskom klubu...

Riječ je najprije uzeo trener Jose Mourinho ishvalivši klub što je iskrcao 24,6 milijuna eura da bi atraktivnog Portugalca oslobodio ugovora s FC Portom.

- Kad sam došao u Inter, imao sam tri igračke želje: Quaresmu, Amantina Mancinija i Lamparda. Prva dvojica nogometaša su dovedena, a po pitanju trećega učinjeno je sve što se moglo. Kad je Lampard napokon odlučio ostati na Stamford Bridgeu, kao zamjenu sam poželio Muntarija i dobio ga praktički istog trena. Svaka čast vodstvu kluba, predsjedniku Morattiju te menadžerima Orialiju i Branci - izjavio je Mourinho, dok je Quaresma nastavio:

- Ovo je ispunjenje sna. Čitavo ovo vrijeme potajno sam se nadao da će ljudi iz Intera uspjeti realizirati moj dolazak. Zbog toga sam presretan – objasnio je Portugalac, koji je još kao dvadesetgodišnjak, 2003. godine, iz matičnog Sportinga otišao u FC Barcelonu, a malo je poznato da je Cristiano Ronaldo vlastiti nogometni stil gradio po dvije godine starijem suigraču u mlađim uzrasnim kategorijama lisabonskog kluba.

- Osjećam se dobro i fizički i psihički. Koju ulogu očekujem? Igrat ću ono što trener Mourinho od mene bude tražio – dodao je.

Na pitanje kako je izbrusio majstorski udarac vanjskim dijelom kopačke (“trivela”), kakav danas rabi mizerno mali broj nogometaša, Quaresma nije ni stigao odgovoriti. Umjesto njega to je učinio Jose Mourinho.

- Od rođenja ima okserice, tako da mu nije bilo preteško!

Kad je u pitanju učenje talijanskog jezika, koji je talentirani lingvist Mourinho svladao već gotovo savršeno, sam trener također ima dobar savjet za svog pulena.

- Neka krene s albumima Erosa Ramazzottija. Propjevat će talijanski kao što sam i ja!

F.C. INTER
http://edmundo.blogger.ba
02/09/2008 15:37